Vučić do četvrtka na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće do četvrtka u švajcarskom Davosu, na godišnjem sastanku Svetskog ekonomskog foruma.
Vučić do četvrtka na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu
Foto: Beta/AP
Tokom trodnevnog boravka u Davosu Vučić će prisustvovati skupovima svetskih lidera, među kojima je i sesija na temu "Diplomatski dijalog o Zapadnom Balkanu", saopštio je kabinet predsednika Srbije.
Na sajtu Foruma je najavljeno da će Vučić u četvrtak biti govornik na panelu "Širenje horizonata Evrope", sa predsednicom Evropskog parlamenta Robertom Mecolom, i premijerima Albanije i Irske, Edijem Ramom i Leom Varadkarom.
Vučić će u Davosu imati brojne bilateralne susrete sa zvaničnicima država i sastanke sa predstavnicima međunarodnih organizacija, finansijskih institucija i globalnih kompanija.
 
Godišnji sastanak Svetskog ekonomskog foruma počeo je juče i trajaće do 20. januara.
  • Merosina

    17.01.2023 15:22
    Kažu da če Vučić i ako niko ne bombarduje Srbiju da potpiše ono što Srbija nije potpisala ni pod bombardovanjem 1999 god. A to je potpis da se Srbija slaže sa ulaskom Kosova u Nato. Taj Vučićev potpis sledi na izmenjenom francusko-nemačkom dokumentu koji je u stvari Američki dokument.
  • Član biblioteke

    17.01.2023 11:55
    Stručnjak opšte prakse
    Šta će ovaj Minhauzen tamo ?
  • zztop

    17.01.2023 09:54
    Neće valjda i njima govoriti o privrednom rastu i bdp-u srbije

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.