MUP se oglasio o pljački na Karaburmi i ubijenom razbojniku: Navedeni detalji incidenta

Ministarstvo unutrašnjih poslova oglasilo se danas saopštenjem u vezi sa razbojništvom na Karaburmi i razbojnikom koji je ubijen nakon pljačke.
MUP se oglasio o pljački na Karaburmi i ubijenom razbojniku: Navedeni detalji incidenta
Foto: 021.rs
Policija stanice na Zvezdari sustigla je sinoć oko 21.35 časova u Ulici Salvadora Aljendea na Paliluli osumnjičenog M. M. (64), koji je neposredno pre toga izvršio razbojništvo na pumpi na Mirijevskom bulevaru, uz upotrebu pištolja "M 70", kaže MUP.
Osumnjičeni je tom prilikom uperio pištolj prema policijskim službenicima, oglušivši se na njihova upozorenja da spusti oružje, nakon čega su oni ispalili tri hica i usmrtili osumnjičenog.
"Uviđaj su obavili dežurni zamenik višeg javnog tužioca u Beogradu i policijski službenici Uprave kriminalističke policije Policijske uprave za grad Beograd. Dalji rad na ovom slučaju se nastavlja radi utvrđivanja svih okolnosti", kažu u MUP-u. 
 
Osumnjičeni je prethodno uz upotrebu vatrenog oružja, maskiran hirurškom maskom, od radnika benzinske pumpe oduzeo novac i dao se u bekstvo.
  • Pera

    17.01.2023 14:48
    Opravdana upotreba vatrenog or
    Policija je ispravno postupila.
  • NemanjaN

    17.01.2023 13:11
    Ne razumem
    sve vas koji se bunite za postupak policije. Odlično i krajnje profesionalno postupljeno. Okrenuo si pištolj prema policiji... Šta je trebalo da se prepiru sa njim dok ih drži na nišanu? U Americi bi ga ubili na samu pomisao da ima pištolj...
  • Tja

    17.01.2023 12:17
    @Odgovornost

    Mozda je i hteo, ali to ne znamo. Treba uvesti kamere da nose jer im niko ne veruje nista, a i zasto bi. Svakako, to takodje ne bi pomoglo, jer zakoni nista ne vaze medju korumpiranim smecem. Opet bi nestao "snimak", slucajno bi bio obrisan, a pomogli bi i drugari pravnici ako zatreba. Generatori svih go...narija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.