RHMZ upozorio na obilne padavine danas i sutra na jugu i jugozapadu Srbije

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) upozorio je da se večeras i tokom noći, kao i sutra ujutru, na jugozapadu Srbije i zapadu Kosova očekuje inteziviranje padavina.
RHMZ upozorio na obilne padavine danas i sutra na jugu i jugozapadu Srbije
Foto: 021.rs
Očekuje se novih 20 do 60 milimetara kiše, na severu Crne Gore i oko 80 milimetara.
Sutra na području Kosova, a posle podne i jugoistočne i istočne Srbije očekuju se obilne padavine, od 20 do 50 milimetara za 24 sata.
U petak i subotu u brdsko-planinskim predelima južnije od Save i Dunava sledi formiranje ili povećanje visine snežnog pokrivača za 10 do 30 centimetara, naročito u planinskim predelima, dok će se u delovima Vojvodine, u Beogradu i Pomoravlju formirati manji snežni pokrivač.
  • Steva

    18.01.2023 17:57
    sramota je kako nam dobro ide
    Snega u nižim predelima će biti u aprilu mesecu i to kada procvetaju voćke,rane trešnje,višnje,ruštevi i kajsije, i to nam ne morate prognozirati jer je redovna pojava u zadnjih 3-4 godine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija