Petković: Pripadnici Rosu pucali na automobil na Bistričkom mostu, ranjen muškarac

Pripadnici specijalne kosovske policije pucali su danas oko 11:30h kod nelegalnog punkta na Bistričkom mostu, na putu Kosovska Mitrovica - Leposavić, na vozilo u kojem su se nalazila dva Srbina.
Pri tome, jedan od njih je ranjen, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju.
Ranjen je Miljan D, suvozač Dušan S. prošao je bez povreda, dok je čitav automobil izrešetan, navodi se u saopštenju.
Miljan D. je pogođen u levu stranu grudnog koša i ima prostrelnu ranu i hitno je prebačen u bolnicu u Kraljevu.
 
Direktor Kancelarije Petar Petković istakao je da su kosovski specijalci ispalili rafale samo zato što Srbi nisu želeli da dozvole da ih bez ikakvog osnova i razloga maltretiraju.
 
"Kurtijevi specijalci nema šta da traže na severu Kosova, kao i na ovom punktu koji je bespravno i nelegalno podignut, a sa koga svakodnevno maltretiraju srpski narod koji tuda prolazi", upozorio je Petković. 
  • vesa

    24.01.2023 00:21
    Ovaj je i sebe prevazišao
    Daj čoveče proziran si ko iznošene najlonke.
  • Begečanin

    23.01.2023 16:13
    A reče Vučić pre neki dan Rosu teroristi neće moći medju Srbe bez odobrenja ? Sve laže, nesposoban je za bilo šta, nek podnese ostavku
  • Banderaš

    23.01.2023 16:12
    Nailazio sam bezbroj puta,kako danju,tako i nocu na barijere po celoj evropi gde su bili upereni Heckleri u pravcu dolazećeg vozila i jasno se zna procedura koja se mora ispoštovati pred policijom koja je iz nekog razloga na tom mestu i radi svoj posao,da li zbog potrage ili terorizma,sto je nebitno-bitno je da se obe ruke stave na volan i da budu vidljive,nikakvi nagli pokreti,nagla zaustavljanja ili ubrzanja i nikada nisam imao strah pred nijednom policijom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija