Tadić: Ono što je Vučić rekao o ucenama znak da je Srbija potpuno ponižena država

Boris Tadić ocenio je da ono što je Aleksandar Vučić izneo o ucenama koje su upućene Srbiji kako bi prihvatila plan za Kosovo, govori o tome da je Srbija potpuno ponižena država.
"Vučić se deceniju hvali kako je Srbija u vreme njegove vlasti poštovana država, koju više niko ne može da ponižava i ucenjuje. 
Ono što je sada izneo o ucenama koje su upućene Srbiji jasno govori o tome da je tokom ove vlasti Srbija potpuno ponižena država", napisao je Tadić na Tviteru komentarišući obraćanje predsednika Vučića javnosti.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da mu je na sastanku sa međunarodnim predstavnicima rečeno da Srbija mora da prihvati evropski predlog za Kosovo, ili će u suprotnom biti prekinut proces evropskih integracija.
  • Mučenik

    15.03.2023 17:21
    Šta bi bilo kad bi bilo?
    Klimoglavac i preletač bez krila, kao pingvin, Vesić izjednačuje neizjednjačivo i mnogo različito. Vučić i Đinđić nije za uporediti. Naime Vučić vlada jedanajest godina što kao zamenika premijera, što kao premijer i što kao predsednik. Drugo, on je vredniji, radi sve poslove predsednika, premijera, ministar svih ministarstava, njegovi saradnici klimaju glavom, aplaudiraju i klanjaju se senci predsednika i na kraju ΛV se bavi politikom, maltene, od rođenja. Đinđić nije mogao sve to da postigne, jer ga sprečio atentator u tome.
  • Srbijanac

    24.01.2023 23:06
    Nacionaliszam
    Briga me šta su rekli Tadić ili Šešelj(čitaj Vučić)
    Ne mogu oni da odlučuju u ime Srbijanaca-i kraj.
    Pod hitno Kragijevac ili Niš proglasiti za glavni grad Srbije.
  • Peca I deca

    24.01.2023 16:52
    Laprdanje
    Au Tadicu I vrane se postidele tvojih reci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.