Senat Univerziteta odbacio žalbu Siniše Malog na poništenje diplome

Senat Univerziteta u Beogradu potvrdio je danas odluku o odbacivanju žalbe ministra finansija Siniše Malog kao neosnovane.
Kako piše portal Danas, Senat je jednoglasno potvrdio odluku Odbora za profesionalnu etiku o odbacivanju žalbe Malog kao neosnovane.
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić nije želeo posle sednice da se obrati novinarima.
Danas je preneo da je odbijen kao neosnovan predlog Siniše Malog od 22. avgusta 2022. godine za izmenu odluke Senata o poništavanju diplome o stečenom naučnom nazivu doktora nauka.
 
Senat je 21. decembra 2021. doneo odluku o poništavanju diplome i dodatka diplome o stečenom nazivu doktora nauka Siniši Malom, nakon što je utvrđeno da je on plagirao svoju doktorsku disertaciju.
  • Ssy

    25.01.2023 21:22
    Dolazi li Godo?
    I ako je retko antipatičan čovek, to ne znači da nema savest. Ako je ima, treba da podnese ostavku. Da li uzalud čekamo?
  • Saja

    25.01.2023 21:20
    Dokazani Lopov
    I vi ste predsednici,državnici i ministri.
    Sve Lopov do Lopova.
  • Аки

    25.01.2023 20:45
    Новосадски универзитет се наравно неће огласити по овом питању. А сигурно не би ни поништио докторат. Тако да је брат од министра изабрао да у НС-у докторира. Да неком не падне напамет да поништи.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija