Putnički voz usmrtio jednu osobu na pruzi kod Svrljiga

Jedna osoba koja se nalazila na otvorenoj pruzi gde to nije dozvoljeno, stradala je danas oko podne kada je na nju na deonici pruge Matejevac - Svrljig naleteo putnički voz.
Putnički voz usmrtio jednu osobu na pruzi kod Svrljiga
Foto: 021.rs
Kako navodi Infrastruktura železnice Srbije, reč je o putničkom vozu koji je krenuo iz Niša za Zaječar u 11:10 časova, a na osobu koja je nastradala naleteo je između stajališta Jasenovik i ukrsnice Gramada.
Na mesto nesreće izlaze Hitna pomoć, Ministarstvo unutrašnjih poslova, istražni sudija i železnička komisija za vanredne događaje.
Železnički saobraćaj na tom delu pruge je u prekidu.
 
Kompanija je apelovala da se niko ne kreće prugom ili uz prugu i da ne prelazi prugu gde to nije dozvoljeno, kako bi se sprečile ovakve nesreće i sačuvali ljudski životi. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija