Bilt: Predlog za Kosovo je poštena ponuda, ne postoji drugi put napred

Bivši premijer Švedske Karl Bilt ocenio je da je evropski predlog za normalizaciju odnosa "poštena ponuda" za Kosovo i Srbiju.
Bilt: Predlog za Kosovo je poštena ponuda, ne postoji drugi put napred
Foto: Beta/AP
"To je poštena ponuda za Kosovo i Srbiju koja je sada na stolu. 
Ona omogućava obema stranama da krenu napred, ispunjava važne osnovne zahteve obe strane, a ujedno ne sadrži njihove maksimalne zahteve", napisao je Bilt na svom Tviter nalogu.
Dodao je da "za obe zemlje ne postoji nijedan drugi realan put napred", prenosi Kosovo onlajn. 
  • Crnogorac NS

    30.01.2023 13:45
    Ovo nikad ni jedna drzava na svetu nebi potpisala ! Organizovala bi seobu naroda i vlade na neku drugu sigurnu teritoriju, vlada u egzilu, ali nebi potpisala. Kao 1916 god kad je kralj i kompletna vlada i narod pred Nemcima i Austrougarima otisao u Grcku na sigurnu teritoriju, ali nista nije potpisano, kralj nije potpisao kapitulaciju. I Nemci i Austrougari nisu nista dobili, i 1918 god su se Srbi vratili na svoju teritoriju. Bitno je cuvati tapiju Kosova ,a to je 1244 cuvati u dzepu Srbije, to niko ne sme da potpise pa tacno da svi odsele, jednog dana ce se vratiti i naseliti na svoje. U protivnom ce Srbi proci kao Kurdi.
  • Jaa

    30.01.2023 10:33
    neko kaze sankcije, kome, samom sebi, pa sve su kupili, mogu samo putovanja da otezaju nasim gradjnima
  • Игор

    30.01.2023 08:57
    Србија
    Које две земље да се договоре?Постоји само једна држава а то је Србија.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija