Krivična prijava protiv osumnjičenog za požar u lokalu Bake Praseta

Policija je saopštila da će podneti krivičnu prijavu protiv 34-ogodišnjeg muškarca zbog sumnje da je zapalio lokal jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Odeljenja za istraživanje eksplozija, požara i havarija, u saradnji sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom, podneće krivičnu protiv tridesetčetvorogodišnjeg muškarca zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti, navodi se u saopštenju.
On se sumnjiči da je 16. januara ove godine u noćnim satima, u Ulici Tošin bunar na Novom Beogradu, namerno izazvao požar u jednom ugostiteljskom objektu.
Podsetimo, na lokal Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, nedavno je nepoznata osoba bacila Molotovljev koktel nakon čega je izbio požar.
  • Dejan

    01.02.2023 08:42
    Narucena paljevina
    Samo je dodatno izreklamirao tog hodajuceg simptoma nase propasti.
  • xqt

    01.02.2023 08:17
    Ako je moguće
    Sad još da istraga utvrdi da li je u pitanju piroman, ili plaćeni "piroman".
  • Banderaš

    01.02.2023 05:26
    Palikućama treba uvesti kaznu od 40 godina. Paljenje sa smrtnim ishodom doživotna.
    Znači ,čim mu šivica padne na pamet -treba da pomisli da će ležati 40 godina robije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija