SNS: Ne organizujemo miting podrške Vučiću zbog Kosova, a i kad budemo - biće nas više od 300.000

SNS demantovao je navode pojedinih medija i predstavnika opozicije da namerava da organizuje miting, odnosno skup podrške Aleksandru Vučiću ispred Skupštine Srbije, a povodom sednice o Kosovu.
SNS: Ne organizujemo miting podrške Vučiću zbog Kosova, a i kad budemo - biće nas više od 300.000
Foto: 021.rs
"Danima unazad tajkunski mediji i tajkunski potrčci lažu da SNS organizuje nekakav miting ili, kako preciznije lažu, skup podrške predsedniku Vučiću ispred Skupštine Srbije, a povodom sednice o Kosovu i Metohiji. Istine radi, niti organizujemo skup, niti miting, niti će nas doći 500, ni 1.000, ni 100 hiljada, niti 300 hiljada", navodi se u saopštenju SNS.
Iz SNS navode da se ta stranka na čelu sa predsednikom Vučićem bavi ozbiljnom i odgovornom, razvojnom, pre svega, državotvornom politikom, što je, kako dodaju "na našu žalost, za političke miljenike ovih tajkunskih medija nepoznanica".
"Kada naprednjaci budu organizovali miting uredno ćemo obavestiti građane Srbije i biće nas mnogo više od pomenutih brojeva, to vam obećavamo. A svi znamo - ono što naprednjaci obećaju, uvek ispune", ističu iz SNS.
 
Podsetimo da je list Nova pre nekoliko dana objavio da se SNS priprema za dolazak predsednika Aleksandra Vučića u Skupštinu Srbije na sednicu na kojoj će tema biti Kosovo. Izvori lista su naveli da je plan da se naprednjaci okupe ispred parlamenta na dan održavanja sednice.
 
Ta sednica zakazana je za četvrtak, 2. februar.
 
Podsećamo, članovi SNS masovno su na društvenim mrežama iskazali podršku Vučiću, objavama sa fotografijom vukova uz koju idu propratne poruke "Vukovi tvoji uvek su uz tebe" ili "Uvek uz svog predsednika".

Komentari 54

  • vanja

    02.02.2023 21:17
    Ocigledno da vas ima 0
  • Ostoja

    01.02.2023 16:10
    @NSadjanin
    Naravno da je izdajnik, onaj ko razvaljuje institucije i koristi ih (BIA, Policiju, Vojsku, JSO...) za obmanjivanje i ubijanje sopstvenog naroda. Kako drugacije se to opisuje nego IZDAJNIK?
  • Iguman

    01.02.2023 16:08
    Dobra podrška. I meni bi trebala neka da me podrži.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.