Orlić: Sukob u parlamentu unapred planirali Zavetnici, Dveri i Novi DSS

Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić izjavio je da su sukob na skupštinskoj sednici, kada je zamalo došlo do fizičkog obračuna, unapred planirali poslanici Dveri, Zavetnika i Nove DSS.
Orlić je za televiziju Pink rekao da su poslanici te tri poslaničke grupe na sednicu o Kosovu i Metohiji došli sa ciljem da fizički napadnu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je toj sednici prisustvovao.
Ocenio je da je to "antidržavna koalicija koja je pokušala da načini štetu državniku koji čuva našu zemlju".
"Oni su na sednicu došli sa namerom i jasnim ciljem", rekao je predsednik parlamenta.
 
Kako je naveo, poslanici opozicije su tražili sednicu o Kosovu i Metohiji na kojoj će prisustvovati Vučić, a da na sednici nisu sve vreme bili prisutni.
 
"On (Vučić) je tamo sve vreme, a ovi koji su ga zvali nisu...Uvek je problem što je došao i što govori. Ovaj put pokazuju da ih je baš briga", ocenio je Orlić.
  • 696

    06.02.2023 17:41
    Stara istina
    orlić dokazuje da akademske titule ne garantuju poštenje, pristojnost i dostojanstvo. Jednom orlić, uvek orlić, pardon, nazadnjak.
  • Ана

    06.02.2023 14:03
    Лицемерје
    Да је имала скупштина преседника седница би текла како треба овако кад нема преседника гледаћемо шоу програме срећно вам битанге,
  • ubeđen

    06.02.2023 14:01
    da
    je školovaniji od opozicije u celini, pametnom dosta !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.