Vučić: Izbori nisu dobro rešenje, bio planiran upad u Skupštinu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na TV Pink izjavio je da je apsolutno siguran da je na posebnoj sednici Skuštine Srbije o Kosovu bio isplaniran incident.
Kako je dodao, tokom koškanja kada su mu u sali prišli poslanici opozicije, već za 15 sati bile su planirane demonstracije i onda je trebalo da se upadne u parlament.
"Da je bila pauza, ta sednica ne bi bila nastavljena…Nisu očekivali da će neko da bude toliko miran da sve istrpi i nastavi da govori", rekao je Vučić.
Kako objašnjava, iznenadio se kada je, kako kaže, saznao šta je bilo planirano.
 
"Iznenadilo me je da sam video da je to bilo pripremano i to može nekom političkom laiku da izgleda kao spontano, kao nešto što se dogodilo u parlamentu. Apsolutno sam siguran da je bilo isplanirano, zaključio sam to istog dana. Ceo performans je bio planiran. Njihova želja je bila da me optuže za izdaju, a da mi ne pruže priliku do odgovorim. Pošli su svi ka meni sa željom da se izazove incident", rekao je Vučić.
 
Ocenio je i da "nismo bili u parlamentu ujedinjeni u očuvanju interesa i u racionalnom pristupu", te da je "jedini cilj kako oboriti SNS" i njega kao njenog lidera.
 
Vučić o izborima: Ne vidim da su dobro rešenje 
 
Vučić izjavio je da ne vidi da su izbori dobro rešenje za Srbiju i da imamo mnogo važnih stvari koje moramo da uradimo da bi građani leto i zimu mogli da dočekaju na najbolji mogući način.
 
On je potvrdio da je razgovarao sa liderom socijalista Ivicom Dačićem i dodao da je "ono što se dogodilo značajno narušilo njihove odnose", ali da ne misli da su izbori rešenje.
 
"Ja ću i sutra sa njim da se vidim, da razgovaramo", dodao je Vučić.
  • Zemlja čudesa

    08.02.2023 10:41
    Da, očekivao je upad demonstranata u Skupštinu pa je zbog toga dovlačio svoje "honorarce" iz drugih gradova. Kad ono - ništa!
  • Раде

    08.02.2023 10:34
    Криза свести
    Нема избора док траје медијски мрак ,колко сте опљачкали овај народ држећи нелегитимне
    Изборе којим је нарушавана воља грађана срамно,
  • danilo

    08.02.2023 08:33
    kako
    je lepo videti našeg predsednika i njegovu dominaciju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija