Grafiti o Kosovu i Vučiću ispisani u centru Beograda, prisutan veliki broj policajaca

U Knez Mihailovoj ulici u Beogradu večeras su na više zgrada iscrtani grafiti.
Grafiti o Kosovu i Vučiću ispisani u centru Beograda, prisutan veliki broj policajaca
Foto: 021.rs
Grafiti pozivaju na skup 15. februara.
Na grafitima je ispisan tekst: "Stop Vučićevoj izdaji Kosmeta! 15.02. - 18č Predsedništvo!"

Na licu mesta se nalazi veliki broj uniformisanih policajaca, prenosu FoNet.

  • Pravoslavac

    08.02.2023 21:25
    Skup
    Padali su ovi tadikali normalni . Pavaljda de secaju ko je izdo kosovo . Sps, srs , sns , js i njoma slicni .nemojte vise izvrtazi istinu jet osim kriminalaca , lopova , bagre i glupetda , oma mnogo pametnog i postenog natoda.
  • Sasa srbin

    08.02.2023 19:18
    Sa kosare 99 Velika plana
    E Bravo srbi jel znate gde ste bili 1999 godina a? Zaboravlja se istorija u srbiju brzo PA tako brzo Mi smo cudan Narod Srbi !!! Jel ste imali za vreme tita I milosevic a I kod tadica it'd ove autoputevi I novcanu pomoc od Drzave jel? A sad znate sve I pametnji jel tako mi smo cudan Narod srbi veruj Mi!! Svama je I Djavo usao u Dusu PA mrzite sopstvene srbe kao sto ste vi, pogledas drugu naciju ne pravo slave drugu veru slozni a MI nikad u istorija nismo bili slozni PA I sad it'd e braco moja kuda vodite vi
  • Mile

    08.02.2023 16:12
    Pa kako
    Trazenje nacina da se sacuva koalicioni partner jos iz devedesetih cije su nas politike dovukle do svega ovoga i pljuvanje po dosu koji je zatekao i prodato kosovo i opustosenu drzavu. I postoje ljudi koji mogu da veruju nekom av kojeg niko na svetu ne voli jer je bio u toj istoj kolaiciji huskajuci narod na ratove i koji je sa tatom sekijem crtao granice koje su nas vodile u propast. Znaci treba da se skloni i da narod pogleda geografsku kartu i da budemo tamo de geografski pripadamo i zvimo barem pribliznao kao i svi ostali

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.