Vučić: Sa Dačićem sam obavio pristojan razgovor

Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić izjavio je da je sa predsednikom SPS Ivicom Dačićem obavio "pristojan" razgovor.
Kako je Vučić rekao, dogovorili su se šta će raditi "kao država" u narednih šest meseci do godinu dana.
Odgovarajući na pitanja novinara posle otvaranja obnovljenog hotela u Kuršumlijskoj Banji, Vučić je kazao da država mora da bude ispred "svih ličnih odnosa".
"Naše je da vodimo državu na pristojan način dokle to može da ide i kako može da ide. Država mora da bude ispred svih naših ličnih, partikularnih, parcijalnih interesa, to je ono oko čega smo se dogovorili za narednih šest meseci, godinu dana", rekao je Vučić.
 
Odbacio je kao neistinite tvrdnje pojedinih opozicionih stranka da je Vlada Srbije dala dva miliona dolara Hilari Klinton za lobiranje.
 
"Izvukli smo sve što je Vlada i što su institucije Srbije dale od 2014. godine bilo kome u inostranstvu pa nigde toga nema ali ćemo izaći u javnost da vidite o kakvim je bednim lažovima reč", kazao je Vučić.

Teme

sps
  • 16

    09.02.2023 19:15
    16
    Pogledajte snimak današnje posete Vučića u Kuršumlijskoj Banji, dočekalo ga je samo 16 ( slovima šesnaest) meštana i sa svima se rukovao. Do pre neki mesec su ga po tim selima dočekivali hiljade. Gotov je. Tako je i Milo Đukanović kada je doneo onaj zakon o veroispovesti u Crnoj Gori, pa krenuo u posete Mojkovac ili Pljevlja odjednom bilo upadljivo nema više nikog od meštana na ulici da ga dočekuje, imaju i ti snimci. I odma je izgubio izbore. Vučić je gotov, narod se ućutao, i svi beže od njega
  • Lazovic

    09.02.2023 17:40
    Lazovic
    Uskoro vas hapsimo za Vekeizdaju i Obmanu gradjana uz vise Krivičnih dela koje ste počinili za ovih 11 godina!!! Doveli ste gradjane na dno uz rasprodaju cele Srbije o Kosovu je i suviše pisati jer dajete nešto na šta niko nema prava zarad još malo vlasti i para!!! Mrsss
  • zztop

    09.02.2023 16:47
    A koliko koštaju usluge gerharda schredera i tonya blaira i koliko novca je dato onim državicama za otpriznavanje kosova koja i nemaju neku političku težinu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija