Stepanović: Otkud kamera iznad "porno poslanika", a nemamo snimak sa rampe u Doljevcu?

Glavna urednica Nove ekonomije Biljana Stepanović smatra da između SPS i SNS nije bilo stvarnog sukoba.
Na pitanje o svađi i brzom pomirenju SNS i SPS, kaže da ne vidi da je tu uopšte bilo sukoba, već samo "disciplinovanje socijalista što se nisu dovoljno oduševljavali naporima predsednika Srbije".
Upitala je i kako to da se kamera pojavila baš iznad telefona poslanika SPS koji je gledao "eksplicitne sadržaje" u skupštini, a ne možemo da imamo snimak iz Doljevca kad je Stanika Gligorijević izgubila život, u nesreći u kojoj je učestvovalo vozilo u kom je bio Zoran Babić iz SNS.
Stepanović je izjavila je da "moramo znati šta se u naše ime pregovara" u dijalogu Beograda i Prištine, dodajući da predsednik Aleksandar Vučić "gubi kontrolu nad sobom" i da njegovo ponašanje ne uliva poverenje.
  • Nimbus

    10.02.2023 13:09
    @BoeserWolf
    Necu da zalazim u to sta je radio, da li mu je neko namestio i kako treba da odgovara.
    Snimanje skupstine od strane RTS-a je ovlasceno i odobreno snimanje. Snimanje privatnog lica, mobilnim telefonom, bez dozvole, je neovlasceno. Teoretski, doticni moze da tuzi osobu koja ga je snimala, zbog javnog objavljivanja. Mozemo da se slozimo ili ne sa tim, ali tako je.
    Na primer, ako vidite neki prekrsaj i snimite ga mobilnim telefonom, to je neprihvatljivo na sudu. Ali, ako taj isti prekrsaj snimi nadzorna kamera, nekog lokala, cije postavljanje je odobrio SUP, to se moze koristiti kao dokazni materijal. Nisam siguran, ali mislim da zakonski svaki nadzor javnog prostora mora da odobri SUP.
    Ponavljam, ne ulazim u to da li treba tako da bude, ali je tako. Mozda gresim. Po meni bi svaki svaki snimak morao da se koristi kao dokaz, ali nisam pravnik, mozda ima nekih razloga zasto je tako.
    Sa druge strane, kamere na Doljevcu su definotovno ovlascene, ali dzaba.
  • BoeserWolf

    10.02.2023 12:31
    @: Neovlasceno snimanje na ovakav nacin zadire u Ustavom zagarantovana parava i slobode.

    Koje neovlasceno snimanje? Ako nije hteo da ga snimaju nije trebalo da prihvati poslaničku platu. On je poslanik i time sluzbenik (sluga) građana, sedi u Parlamentu u kom se sve snima uz prenos uzivo.
    Sa obzirom na to koliko para dobijaju i koliko nista ne rade i treba da ih snima, toliko smo zaslužili, da vidimo na sta se troše nase pare.
    Javni službenik na javnom mestu i jos da mu trazim dozvolu za snimanje u toku njegovog radnog vremena odn. vršenja dužnosti.

    Nisu ga kamere snimile dok je kod kuce onanisao.
  • Milan NS

    10.02.2023 11:27
    Zna se
    ko sedi na balkonu: Radoičić i Veselinović

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.