Uhapšen vođa Partizanove navijačke grupe, određen pritvor zbog narkotika

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušani su D. Š. (39), M. Š. (38) i M. M. (35) zbog sumnje da su tokom 2022. godine do hapšenja 7. februara držali i prodavali više vrsta narkotika.
Uhapšen vođa Partizanove navijačke grupe, određen pritvor zbog narkotika
Foto: 021.rs
Kako saznaje N1, reč je o vođi grupe Partizanovih navijača i njegovom mlađem bratu.
Inače, sva trojica osumnjičenih su se branili ćutanjem, odnosno iskoristili su svoje zakonsko pravo da ne iznose odbranu u ovoj fazi postupka.
Tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da osumnjičenima odredi pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo.
 
Osumnjičenima se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga.
 
Policija je prilikom hapšenja osumnjičenih zaplenila kilogram marihuane, oko 110 grama heroina i oko kilogram smese za uvećanje opojne droge heroin, kao i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje droge.

Teme

droga
  • Slobodan

    10.02.2023 17:03
    Čudno ..
    ...je to koliko je afera i kriminala vezano za taj klub.
    Ili ga dovesti u red ili rasformirati,to već nema veze sa sportom,to ima veze sa vlašću i zna sa da se ista stvorila i održava (za sada) na aferama i kriminalu.
    Nisam član ni jedne da smo načisto,ali posmatrač sa strane uvek bolje vidi.
  • Marko

    10.02.2023 13:00
    Za ovakve kolicine u Evropi sudovi odredjuju kaznu od najmanje 10 godina bez uslovne. Sve ovakve fol navijace u cuzu. sve dilere isto tako a i one koji kupuju.
  • NS

    10.02.2023 12:55
    Hoštapleri

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija