Beton otpao sa nadvožnjaka na automobil na auto-putu kod Niša, radnici "Puteva Srbije" na terenu

U popodnevnim satima na petlji Trupale, tačnije na kraku petlje za smer Bela Palanka-Vranje, došlo je do odvajanja zaštitnog sloja betona sa konstrukcije nadvožnjaka.
Beton otpao sa nadvožnjaka na automobil na auto-putu kod Niša, radnici "Puteva Srbije" na terenu
Foto: 021.rs (Ilustracija)
Tri komada betona, od čega je jedan bio težak pet kilograma, pali su na automobil Olivera Ivanovića iz Niša.
"Išao sam auto-putem iz pravca Malče, ka izlazu 'Niš jug' kada je, dok smo prolazili ispod podvožnjaka na Trupalskoj petlji, počelo nešto jako da puca i udara u automobil. Čula su se tri jaka udarca od kojih su pukli šoferšajbna, panoramski krov, a oštećen je i deo karoserije. Jedva sam uspeo da zadržim automobil na putu", rekao je Paunović ranije juče za "Blic" i nastavio:
"Kada sam stao, našao sam na krovu komad betona težak više od pet kilograma. Srećom, pa ga je zaštita panoramskog krova zadržala, inače bi pogodio mog sina pravo u glavu. Ne smem da pomislim šta bi bilo da je krov bio otvoren, a nekoliko trenutaka ranije sam hteo da ga otvorim da provetrim automobil."
 
Nakon što je izvršen uviđaj policije, iz "Puteva Srbije" saopštavaju da su dežurne ekipe odmah izvršile obilazak lica mesta i postavile odgovarajuću privremenu saobraćajnu signalizaciju.
 
"U toku večernjih sati dežurne ekipe izvršile su hitan vanredni pregled nadvožnjaka i počele sa uklanjanjem nestabilnih delova zaštitnog sloja betona i nastaviće tokom sutrašnjeg dana. Po uspostavljanju povoljnih vremenskih prilika pristupiće se trajnoj sanaciji oštećenja na nadvožnjaku", navodi se u saopštenju "Puteva Srbije".
  • w/e

    12.02.2023 15:10
    brao
    Bitno da je putarina do nisa 1000 din
  • Trapist

    12.02.2023 13:29
    Jedan blago oštećen automobil je mala cena za nove puteve!
  • Dipl.ing.gradj.

    12.02.2023 13:18
    Nije to nista
    To su ti Vucicevi strucnjaci koji su pretplaceni, cena u koju su se svi ugradili, i beton izliven bez dovoljno cementa i armature. Ovo je tek vrh lledenog brega u odnosu na ono sta nas ceka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija