Tužilaštvo: Težak sudar dva BMW-a na Zrenjaninskom putu izazvao sada preminuli vozač

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, posle uviđaja, zaključilo je da je saobraćajnu nesreću koja se dogodila sinoć na Zrenjaninskom putu izazvala osoba koja je u toj nesreći poginula.
Tužilaštvo: Težak sudar dva BMW-a na Zrenjaninskom putu izazvao sada preminuli vozač
Foto: Pixabay
Nakon izvršenog uviđaja, uzetih izjava od učesnika i pregleda nadzornih kamera, tužilaštvo je zaključilo da je saobraćajnu nesreću izazvao vozač auta koji je započeo polukružno okretanje, a da se prethodno nije uverio da to može bezbedno da uradi, tačnije da ne ugrozi druge učesnike u saobraćaju, navodi se u saopštenju.
Tužilaštvo je, s obzirom da je ta osoba preminula u Urgentnom centru, naložilo da se dostavi detaljan izveštaj, a nakon čega će se odlučiti da li će preduzimati još neku dokaznu radnju.
Potom će biti doneta odluka da li u radnjama ostalih učesnika eventualno ima elemenata nekog krivicnog dela.
 
Nesreća s dogodila sinoć oko 22 časa kada se BMW sa beogradskim tablicama kretao desnom saobraćajnom trakom prema gradu, a u trenutku kada je prelazio u levu traku, u njegovu bočnu stranu prednjim delom je udario BMW sa valjevskim tablicama.
 
Dž. K. (37), koji se nalazio za volanom BMW beogradskih registarskih oznaka, podlegao je povredama. Putnica iz njegovog vozila, J. I. (34) takođe je zadobila teške povrede - prelom vilice.
 
Putnici BMW valjevskih tablica takođe su zadobili povrede, dok je vozač D. S. (23) nakon udesa napustio mesto nesreće, nakon čega je zatečen u Urgentnom centru sa lakim povredama.
 
U njegovom vozilu nalazile su se dve putnice, jedna 19-ogodišnjakinja koja ima prelom butne kosti i ručnog zgloba, dok druga putnica od 17 godina ima prelom nadlaktice.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija