Opština Palilula platiće račune koji su stizali starici iseljenoj iz stana

Beogradska opština Palilula i JKP "Infostan" platiće dug koji je Dobrinka Ilić (70) bila primorana da plaća tom preduzeću za stan iz kog ju je opština iselila 2010. godine.
Opština Palilula platiće račune koji su stizali starici iseljenoj iz stana
Foto: 021.rs

To je saopštila ogranizacija "ZA Krov nad glavom".

"Čelnici opštine su prihvatili da su delom odgovorni za to što Dobrinka godinama nije mogla da se odjavi sa adrese sa koje je iseljena i što je godinama plaćala račune za Infostan koje nije napravila", navodi se u saopštenju te organizacije.

Na sastanku nadležnih službi opštine Palilula i "Infostana" sa Dobrinkom Ilić i predstavnicima "Za Krov nad glavom" dogovoreno je da to preduzeće napravi reprogram duga, koji će opština otplatiti.
 
Iz te organizacije navode i da su dobili obećanje da će u narednim danima biti organizovan sastanak sa pravobraniocem, kako bi bio rešen i problem duga za dosadašnje sudske troškove "koje je Dobrinka dobrim delom platila, a na koje se i dalje gomilaju kamate".
  • Sramota

    13.02.2023 18:36
    Ups, nismo uspeli šemu, a stiglo je u novine... Aj da sredimo, da ne bi bio veći problem?

    Sramota je da se problem rešio bez muke, ali tek kada je obelodanjen pred celom državom.
  • Pićuka

    13.02.2023 18:31
    Lepo. Neko sa neba sve to vidi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija