Čedomir Jovanović nije zadržan u policiji, dao izjavu o navodnim pretnjama novosadskom advokatu

Lider LDP Čedomir Jovanović nije zadržan u policiji, nego je pušten nakon što se odazvao pozivu da se javi u policijsku stanicu radi davanja izjave.
Jovanović je pozvan u policiju nakon što ga je novosadski advokat Nemanja Aleksić prijavio zbog navodnih pretnji, piše Nova.rs.
Kako su beogradski mediji pisali, Jovanović je advokatu Aleksiću navodno pretio zbog izvršenja u postupku u kom se kao pravni zastupnik jedne banke pojavljuje Aleksić, ali se Jovanovićevo ime nigde ne pominje.
Navodno, reč je o izvršenju za stan Jovanovićeve tašte, javlja Nova.rs.
 
Redakcija portala Nova.rs kontaktirala je advokata Aleksića, ali on je rekao da oko sumnje da je Čedomir Jovanović izvršio krivično delo izjavu može jedino dati Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.
 
"Što se tiče postupka koji vodimo, Čedomir Jovanović nije stranka u istom", potvrdio je i advokat Aleksić, piše Nova.rs.
  • 313z

    15.02.2023 18:37
    Razvojni put
    Čedu će uskoro da učlane u neku navijačku grupu. Trening je sa uspehom završio.
  • MiRa

    15.02.2023 17:43
    Ciji je Ceda?
    Vidi se ko njega stiti...Onaj u cijem taboru je svojevremeno nazdravljao sampanjcem za pobedu. Posle ovoliko ispada za kratko vreme, svako drugi bi bio malo duze iza resetaka.
  • Steva

    15.02.2023 15:41
    što je više kleveta i laži čed
    Kakav bezobrazluk od ove vlasti.Pa oni jedva čekaju da čuju nešto loše o Čedi pa da ga razvlače po novinama,i to samo zato jer nema dlake na jeziku i sme svakome u oči da kaže ono što misli,a da je kojim slučajem poltrončina i ulizica nebi ga niko dirnuo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.