POKS iz stranke izbacio potpredsednika odbora za Kosovo i Metohiju

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) saopštio je da je iz članstva isključio dosadašnjeg potpredsednika odbora te stranke za Kosovo i Metohiju Mirka Glibu.
Kako je saopštio ovaj pokret, to su učinili zbog "delovanja suprotno političkim stavovima i neizvršavanja odluka organa stranke".
"S obzirom da je Mirko Glibo postupao suprotno jednoglasnoj odluci Pokrajinskog odbora POKS za Kosovo i Metohiju, kao i svih drugih odbora i povereništava sa teritorije južne naše pokrajine, da se odbaci ponuđeni francusko-nemački sporazum, Predsedništvo POKS je po hitnom postupku sazvalo sednicu i donelo odluku o njegovom isključenju", navodi se u saopštenju.
Za novog potpredsednika tog odbora izabran je Goran Marinković iz Vitine.
 
POKS navodi i da je jučerašnja izjava koordinatora te stranke za sever Kosova i Metohije Zorana Gvozdića o podršci politici predsednika Srbije Aleksandra Vučića u vezi sa Kosovom "plod pritisaka i ucene da će njegov sin izgubiti posao na Tehničkom fakultetu u Kosovskoj Mitrovici".

Teme

POKS
  • Dzoni

    15.02.2023 15:32
    Dali će iz Čistoće podržati Vučića?Ipak su cele familije sa kumovima i njihovim kumovima udomljeni,a POKS je otišao!!!!
  • Sremac . .

    15.02.2023 13:47
    Podrška za POKS

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija