Vučić drži hitan sastanak sa bezbednosnim strukturama

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je večeras u zgradu Predsedništva, gde će se na njegov poziv održati vanredni sastanak sa svim ključnim ljudima iz bezbednosnog sektora.
Vučić drži hitan sastanak sa bezbednosnim strukturama
Foto: FoNet

Ovo saznaju "Novosti".

Prema informacijama "Novosti", Vučić i najvažniji ljudi iz MUP, BIA, VBA i VOA razmatraće bezbednosnu situaciju u državi koja je narušena opasnim porukama izrečenim na večerašnjem skupu ekstremista u Beogradu, gde je Vučiću zaprećeno ubistvom.

Očekuje se da se razmotri i uloga pojedinih stranih obaveštajnih struktura, koje su "davale vetar u leđa takozvanim patriotama, želeći da destabilizuju Srbiju", navode "Novosti".

Protest protiv usvajanja francusko-nemačkog plana za Kosovo održan je večeras ispred zgrade Predsedništva. Počeo je oko 18 časova, a završen je oko 21 čas.

  • Veki

    16.02.2023 12:10
    Veki
    I Milosevic je ovako pred kraj!!!
  • R49

    16.02.2023 07:43
    Cirkus bez pauze
    Pte ovog sastanka trebalo je održati sastanak Saveta za nacionalnu bezbednost. Moleban i litije mogu za vikend.
  • Z

    16.02.2023 07:24
    Z
    Oce biti i Dronova? Mrsss bagro izdajnička!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.