FOTO: Carina prodaje oduzeta vozila, pogledajte šta se nudi

Carinarnica Kruševac organizovaće u petak, 24. februara, internet prodaju trajno oduzetih vozila.

Zainteresovani mogu da se prijave na sajtu Uprave carina.

Razgledanje automobila i motocikala koji će biti na prodaji zakazano je za ponedeljak, 20. februar, od 10 do 12 časova na placu Carinarnice Kruševac, Jasički put bb.
Krajnji rok za uplatu kaucije za učešće na licitaciji je 20. februar do 24 časa.
 
 
Opšti uslovi učešća i korisničko uputstvo dostupni su kako u samoj aplikaciji, tako i na sajtu Uprave carina u rubrici "Objašnjenja".
  • Petar

    21.02.2023 22:02
    Gluposti
    Licitacija ide online. Ne moras ici nigde osim da predhodno pogledas vozila. Ta vozila su čista i nisu kradena nego oduzeta zbog carinskog prekrsaja. Stvarno smo upi ko k....
  • kom da uzme prase

    21.02.2023 16:53
    Jeste, baš će vam neko uzimati auto kad pređete granicu, pa ovo su već oduzeti automobili u legalnom postupku, nije ih Carina ukrala. Stvarno svašta...
  • Nebojsa

    20.02.2023 06:51
    Kupiti auto na ovakvim aukcija, je veliki rizik, prva kontrola van granica mozete ostati bez istog!! Isplativost mogu da vide samo oni koji se bave prodajom polovnih delova koji mogu biti i te kako bolji od kojekakvih kineski-turskih kopija!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.