Ročište na suđenju za pomaganje u ubistvu Olivera Ivanovića odloženo za 14. mart

Ročište optuženima za pomaganje u ubistvu Olivera Ivanovića odloženo je za 14. mart, potvrdila je za Radio Kim advokatica Jovana Filipović, koja zastupa jednu od optuženih.
Ročište na suđenju za pomaganje u ubistvu Olivera Ivanovića odloženo za 14. mart
Foto: 021.rs
Suđenje je bilo zakazano za sutra i prekosutra, 22. i 23. februara, ali je ono odloženo na zahtev jednog od advokata optuženih, preneo je taj mediji na svom sajtu.
Oliver Ivanović je ubijen 16. januara 2018. sa šest hitaca u leđa, ispred prostorija svoje stranke u Severnoj Mitrovici.
Radio Kim je naveo i da je ročište, koje je trebalo da bude održano 10. januara, odloženo zbog nedolaska svedokinje Milene Popović, partnerke ubijenog Ivanovića.
Ipak je održano 11. januara kada je pravni zastupnik optuženog Nedeljka Spasojevića, advokat Faruk Korenica, predložio saslušanje još pet novih svedoka.
Radio Kim je naveo da je Popović pozivana više puta da svedoči i da je njeno pojavljivanje pred sudom izostalo, te da nezvanično saznaje da je najavila dolazak upravo 14. marta.
 
Sudsko veće je nedavno donelo odluku da optuženi u ovom postupku, Nedeljko Spasojević, Marko Rošić i Rade Basara više nisu u obavezi da se policiji redovno javljaju.
 
Dvojica optuženih za prikrivanje dokaza Žarko Jovanović i Dragiša Marković nisu ni imali takvu obavezu.
  • Djuric

    22.02.2023 06:46
    Djuric
    Zna se ko je imao,najviše interesa od ubistva,Olivera Ivanovica? Albanci sigurno ne!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija