FOTO: Kolone kamiona na prelazima sa Hrvatskom, zadržavanje od tri do 10 sati

Kolone teretnjaka tokom noći su formirane na prelazima sa Hrvatskom.
Uprava carine je saopštila da se zbog usporenog rada graničnih službi Republike Hrvatske na graničnim prelazima Batrovci, Šid i Bačka Palanka od prošle noći formiraju kolone teretnih vozila, koje su duge po nekoliko kilometara. 
Zadržavanje traje od tri do 10 sati.
"Uprkos velikom prilivu teretnih vozila na ove granične prelaze, za sada nema pomaka u dinamici rada susednih pograničnih organa. Zbog toga savetujemo vozače kamiona da se pre polaska na put informišu o stanju na prelazima i prema tome usklade svoje rute putovanja", apeluju iz Uprave carina.
 
  • Boze sacuvaj

    23.02.2023 06:41
    Na ulazu u Norvesku cekam do 15 min. al to je Norveska nije Hrvatska
  • Pera Minhen

    22.02.2023 19:28
    To je ižvljavanje
    nad vozačima. Ovde kod mene je blizu granica sa Švajcarskom koja nije isto u EU. Kamiona ima puno više nego na Batrovcima. Čeka se do pola sata. Šta reći više? Neki zec izgleda nam tu jako j..e zečice. Ali zašto? Razlozi su i više nego politički. Dno dna....
  • Darkoni

    22.02.2023 17:49
    Da se razumemo. Za ovu a i svaku drugu gužvu na bilo kom graničnom prelazu kriva je vlast u državi Srbiji. Kriva je što je Srbija jedina zemlja u Evropi koja nije u EU.Kriva je što u 2023. godini granica uopšte postoji.Ne može biti kriva Hrvatska ilil bilo koja druga zemlja članica EU što Srbija nije uskladila svoje propise i zakonodavstvo sa EU. Nećeš u EU ? Onda bleji u oboru 10 sati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija