Rezidencija ambasadora EU osvetljena bojama ukrajinske zastave

Rezidencija ambasadora Evropske unije (EU) u Beogradu Emanuelea Žofrea osvetljena je večeras bojama zastave Ukrajine.
Ovo je znak podrške toj zemlji u kojoj je pre godinu dana počela ruska invazija.
Ta rezidencija je prošle godine nekoliko dana posle početka invazije 24. februara, bila takođe osvetljena bojama ukrajinske zastave kao znak solidarnosti sa Ukrajincima.
U Srbiji će sutra, tačno na dan početka ruske invazije pre godinu dana, biti održani skupovi i konferencije na temu rata u Ukrajini.
  • Jova

    24.02.2023 17:01
    Kad ce biti Sirijska zastava?
  • Ivan

    24.02.2023 14:54
    I treba
    Podrska Ukrajini. Sankcije Rusiji.
  • Francstal

    24.02.2023 10:23
    Lepo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.