Ko ne pita, taj skita: RTS tuži Hepi zbog reemitovanja intervjua sa Vučićem bez dozvole

Radio-televizija Srbije objavila je da će pokrenuti sudski postupak protiv televizije Hepi.
Ko ne pita, taj skita: RTS tuži Hepi zbog reemitovanja intervjua sa Vučićem bez dozvole
Foto: 021.rs
Postupak će biti pokrenut i protiv i odgovornih na toj televiziji zbog neovlašćenog reemitovanja emisije "Takovska 10" u kojoj je gost bio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Kako se navodi, RTS će kao proizvođač emisije tražiti da se odgovorni kazne zbog kršenja Zakona o autorskim i srodnim pravima.

"Niko sa Televizije Hepi se nije obratio RTS sa zahtevom da se reemituje pomenuta emisija, već je sadržaj neovlašćeno preuzet i reemitovan čime je Zakon grubo prekršen", navodi se na sajtu RTS.
 
Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je sinoć u 21h u emisiji "Takovska 10" gde je trebalo građanima da objasni šta tačno podrazumeva sporazum o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine.
  • /

    02.03.2023 10:09
    /
    zezate nas, kazite da nas zezate. zar ne?
  • Berić

    02.03.2023 09:30
    Da li Vučić aminovao ovu tužbu? Nemo' da niste pitali za dozvolu
  • Garisa

    02.03.2023 08:40
    Blago
    Je l to nesto puklo izmedju Vucica i Marica?!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija