Rada Trajković: Ponovo me zadržala granična policija – Vučiću i Brnabić, zašto ovo radite?

Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova Rada Trajković izjavila je da ju je ponovo zadržala granična policija pri izlasku iz Srbije, ovoga puta na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla".
Rada Trajković: Ponovo me zadržala granična policija – Vučiću i Brnabić, zašto ovo radite?
Foto: Medija centar Beograd (arhiva)

Trajković, koja je i savetnica ministra za zajednice i povratak Nenada Rašića u kosovskoj Vladi, pitala je u poruci na Tviteru predsednika i premijerku Srbije, Aleksandra Vučića i Anu Brnabić: "Zašto ovo radite?"

"Opet sam zadržana od strane granične policije na beogradskom aerodromu. Pričamo o Srbiji u EU i Otvorenom Balkanu, a sloboda kretanja je bezrazložno i protivustavno ograničena meni i mojoj porodici", napisala je Trajković.

Od kada je imenovana za savetnicu ministra u kosovskoj Vladi, koju su prethodno napustili predstavnici Srpske liste zbog spora oko registarskih tablica, Trajković je u decembru prošle godine bila bez obrazloženja dvaput zadržana od strane granične policije na prelazu Merdare – i prilikom ulaska u centralnu Srbiju i prilikom izlaska, više od 20 sati.
 
Ona je u decembru prošle godine navela da je i njena ćerka, pri povratku u Veliku Britaniju, bila zadržana na beogradskom aerodromu više sati bez obrazloženja.
  • Драган

    04.03.2023 09:57
    јасно
    Svaki domaći izdajnik podleže posebnoj proveri zbog štete koju nanosi narodu i državi.
  • Dejan

    04.03.2023 09:48
    Ko je ona
    Sta je ova zena pozanimanju?Zadrzala je granicna policija pa sta?Mnogi kad putuju zadrzi ih granicna policija ,uradi se provera zbog cega si zadrzan i gotovo.Ok prodjes ,nesto nije ok tvoj problem.Drugi put nek se najavi sedam dana ranije da dolazi ,pa da taj dan blokiramo prelaz i cekamo samo nju da dama vreme negubi.
  • Антун Чупак

    03.03.2023 19:58
    То је освета што сте водали Марка Ђурића!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija