VIDEO Snimak nesreće kod Jagodine: Voz naleće na kamion

Dve osobe povređene su kada je teretni voz između stanica Paraćin i Jagodina naleteo na kamion.
"Srbija kargo" upozorava da na putnim prelazima treba da se poštuju saobraćajni propisi. 
 
Vozač i suvozač u kamionu pregledani u jagodinskoj bolnici, nisu im konstatovane teže povrede.

Nesreća u kojoj su povređeni vozač i suvozač kamiona dogodila se na putnom prelazu "Končarevo", obezbeđenom vertikalnom drumskom signalizacijom, između stanica Paraćin i Jagodina, saopštila je kompanija "Srbija kargo".

Na lice mesta je izašla ekipa hitne pomoći, koja je povređene osobe prevezla u bolnicu, pripadnici MUP-a, kao i zajednička železnička komisija "Infrastrukture železnice Srbije" i "Srbija karga", koja će utvrditi detalje ove nesreće.
 
Vozač i suvozač u kamionu pregledani su u jagodinskoj bolnici i nisu im konstatovane teže povrede, tako da će posle opservacije i dodatnih pregleda verovarno biti pušteni kući, rekao je za RTS direktor Bolnice Miloš Lukić.
 
"Srbija kargo" apeluje i upozorava da se na putnim prelazima poštuju saobraćajni propisi i svi znakovi upozorenja, jer je to jedini način da se izbegnu ovakve nesreće i sačuvaju ljudski životi, navodi se u saopštenju.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

  • Tako je

    08.03.2023 15:19
    @Sauron
    Slažem se i voleo bih da vi preuzmete mesto ministra, da vas pljuju šta god da uradite ili ne uradite i da odgovarate za svaku tuđu grešku, uključujući i zatvor.
  • Sauron

    08.03.2023 13:38
    @Frodo
    O čemu Vi pričate!?
    Naravno da treba da podnese ostavku zbog svih tih stvari.
    I treba da ide u zatvor zbog mnogo drugih stvari koje niste ni naveli, ali ja sam govorio za ovaj konkretni slučaj, a ne za sve to što ste Vi naveli.
    Mnogo ste ostrašćeni!
  • &

    08.03.2023 09:40
    @ име
    zato što nisu bolje obezbedili put vozu gospoda železničari, boli ih ćošak 50 godina samo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija