Uhapšen vozač kamiona koji je udario jednoipogodišnje dete

Vozaču kamiona K.M, osumnjičenom da je udario dete od 17 meseci, određeno je zadržavanje.
Uhapšen vozač kamiona koji je udario jednoipogodišnje dete
Foto: 021.rs

Nakon izvršenog uviđaja po nalogu dežurnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, u saradnji sa saobraćajnom policijom, određeno mu je zadržavanje u kom roku će biti saslušan pred Tužilaštvom, navodi se u saopštenju tužilaštva.

U beogradskom naselju ispod Pančevačkog mosta danas oko 11.05 časova kamion je udario malenu devojčicu.
Nesreća se dogodila u Ulici Vuka Vrčevića, kod Beton Baze.
 
Dete V. K. ostalo je, kako piše Blic, bez svesti nakon udarca teretnjaka, a kamion je vozio muškarac (44).
 
Kako saznaje Blic, devojčicu je udario kamion JKP "Vodovod i kanalizacija" koji se tom prilikom kretao u rikverc.
  • Gari

    08.03.2023 22:01
    joj
    Ja imam dete od 17 meseci. Držimo ga za ruku i kad hoda po parku.
    Ne mogu da zamislim da mu se ovako nesto desi, pu pu daleko bilo. Da smo bilo gde blizu upaljenog kamiona bilo bi mi u narucju sto posto.

    Ajte novinari molim vas radite svoj posao istražite sta su radili roditelji. Lako je suditi vozacu njegova krivica je ocigledna.
  • Ja sam vozač

    08.03.2023 20:33
    Šlepera
    Moja ruta je uglavnom Italija, Austrija i Nemačka. Krećem se svaki dan uglavnom u 2 od 3 ove države, iste putanje, znam skoro svako drvo na putevima kojima se krećem. Čovek bi se zapitao, možda, i konstatovao, da nam je svaki dan isti. Bogami, nije. Ni blizu. Svaki dan nam je glava u torbi. Nama sa vama, i vama sa nama. Teški smo, ogromni, o umoru neću da pričam. Vozimo noću, vozimo danju. Ja vozim hladnjaču, to čudovište radi non stop, dan/noć i noć/dan. Da bi sveži proizvodi stigli u radnje. Nekad ne znaš ni koje je doba dana. I nemojte pomisliti da opravdavam vozače. Ne. Ja i moje kolege, samo mi znamo zašto ovo radimo. Uglavnom zbog para, ali to je druga tema. Kao što rekoh gore, ogromni smo i teški, i 99% vozača automobila oko nas, nema procenu. Mi imamo mrtve uglove. Ne vidimo vas. Ne čujemo vas. Ako vas potkačimo, ne osetimo vas. Zamislite gvožđe od 40t koje slučajno zakači auto i odvuče ga, koji ima u proseku 1500kg,plus minus. A pogotovo vas ne vidimo ako nam se zabodete iza. Krenemo u rikverc, ne znamo sta se dešava, jer ste nam u mrtvom uglu. Problem nastaje kad neko krene da vrišti, a tad je već kasno. Ne opravdavam kolegu vozača u ovoj nesreći. Ali isto tako se pitam, gde su roditelji ovoga deteta. Sad je kasno.
    Ne radite nam brake check.
    Ne zabadajte nam se u mrtve uglove.
    Ne obilazite nas u kružnim tokovima.
    Mirna noć i čisti putevi.
    Pozdrav iz Italije, okolina Milana.
  • BGD 011

    08.03.2023 20:15
    "Kako javlja reporter 24sedam sa lica mesta pre nekoliko godina je porodica već izgubila dete na ovaj način, odnosno pregaženo je." Naravno, tragicno je i strasno ovo sto se dogodilo. Ali ne mogu da se otmem utisku da postoji i odgovornost roditelja tragicno stradale bebe, jer dete od godinu i po dana je beba. Po meni ovde postoji i zanemarivanje deteta. Posebno sto su nesrecni roditelji vec jednom doziveli slicnu tragediju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija