NIS upozorio na lažne nagradne igre, nadležnima prijavljena zloupotreba brenda

Naftna industrija Srbije saopštila je da je o zloupotrebama svog brenda obavestila nadležne, i javnost podsetila na pozicije gde se nalaze zvanične objave kompanije uključujući i nagradne igre.
NIS upozorio na lažne nagradne igre, nadležnima prijavljena zloupotreba brenda
Foto: 021.rs
"Zbog učestalih pojava lažnih nagradnih igara i drugih prevara na društvenim mrežama, želimo da vas podsetimo da se zvanične objave kompanije NIS, uključujući i eventualne nagradne igre, postavljaju isključivo na zvaničnim korporativnim profilima: na mreži Facebook – NIS a.d Zajednici zajedno Sa nama na putu i NIS Petrol benzinske stanice u BiH, Instagram – Kompanija NIS Sa nama na putu", navela je ta kompanija u objavi na svom sajtu.
Dodaju da je zvanična strana NIS-a na poslovnoj mreži LinkedIn "Kompanija NIS a.d".
NIS je pozvao svoje potrošače da sve aktuelnosti prate isključivo na navedenim stranicama. 
 
"O svim nedozvoljenim aktivnostima i zloupotrebama brenda naše kompanije blagovremeno su obavešteni nadležni državni organi, a sve sporne stranice na društvenim mrežama se prijavljuju", navode iz kompanije NIS. 
 
Prevarenim građanima u nekoj od lažnih nagradnih igara NIS je preporučio da o tome obaveste nadležnu Policijsku upravu ili poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija