Ukradeno 39 venčanica u Prokuplju, na ostale bačeno ulje, salon demoliran

U strogom centru Prokuplja opljačkan je i demoliran salon venčanica.
Ukradeno 39 venčanica u Prokuplju, na ostale bačeno ulje, salon demoliran
Foto: Pixabay
Ukradeno je 39 venčanica je oko 30.000 evra, i napravljena materijalna šteta na salonu u iznosu od 15.000 evra, kaže za RTS vlasnica salona Dragica Pavlović.
Salon je opljačkan pre nekoliko dana, čitav lokal je pored toga što su odnete venčanice, upropašten.
Po zidovima, tepihu, bačeno je mašinsko ulje koje je teško oprati. Ostalo je samo nekoliko venčanica koje su oštećene i uprljane. Ovo je prvi salon venčanica koji je posle četiri godine otvoren u Prokuplju i nije imao konkurenciju, javlja RTS.
 
Vlasnica salona rekla je da se incident dogodio u nedelju na ponedeljak tokom noći.
 
"Mama je otvorila salon, kad je ušla sve je bilo pokriveno uljem, pozvali smo policiju. Oni su izašli na lice mesta uradili uviđaj. Videli smo da je nestalo 39 venčanica. Salon je u totalnoj šteti, sve su polili uljem", napomenula je vlasnica.
 
Prema njenim rečima, salon je počeo da radi pre 12 dana i za tih 12 dana kaparisano je i spremljeno 10 venčanica.
 
"Bile su nam žene iz Prokuplja, Niša, Kuršumlije. Salon je lepo krenuo da radi. Mi nemamo neprijatelja, nemamo ni sa kim sukob. Časno smo stekli sve ovo. Šteta u venčanicama je više od 30 hiljada evra jer su to dizajnerske haljine, a šteta oko salona se procenjuje na 15 hiljada evra", istakla je Pavlović. Napominje da su već krenuli sa renoviranjem lokala.
 
Salon se nalazi u zgradi na prvom spratu u centru Prokuplja. I zgrada i stan imaju blindirana vrata koja se otvaraju pod šifrom. Nepoznati počinioci nisu ništa obili, već su ušli na oba vrata i demolirali lokal.
 
Policija se još uvek nije oglašavala o ovom slučaju. Istraga je u toku.
  • Paja

    10.03.2023 15:36
    Mozda nisu platili zandarmeriji zastitu?
  • Miki

    10.03.2023 14:41
    Mala bara...
    U Srbiji je Wedding industrija još uvek u sivoj zoni, velika lova se tu vrti! Ko ima prijavljen biznis poslove prijavljuje u simboličnom iznosu, sve ide u kešu na ruke i na crno! Konkurencija je velika, Srbija je mala i oni su nekome smetali.
  • Uroš

    10.03.2023 14:08
    Naplaćeno dugovanje ili osveta
    Šifra očigledno provaljena, a krivac je iz njihove blizine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija