Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo Ranka Eskobara

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, PU za grad Beograd, uhapsili su osumnjičene za ubistvo Ranka Radoševića Eskobara, saznaje Blic.
U zločinu je, kako se navodi, učestovalo više osoba koje su bile obučene u crno, imale kapuljače na glavama i hirurške maske, prenosi Blic.
U medijima se pisalo i da je Ranko R. povezivan sa članom bežanijskog kriminalnog klana, Goranom Mijatovićem, koji je ubijen u Beogradu. Prema istim informacijama, Ranko R. se bavio i trgovinom narkoticima, tačnije kokainom i "skankom".
On je dokumentu crnogorske policije SOCTA označen kao pripadnika nikšićke kriminalne organizacije pod vođstvom Radomira - Bobana Baćovića.
 
Kako Vijesti pišu, Radoševićevo ime se pominjalo na suđenju pljevaljskom narko-bosu Darku Šariću.
 
"U sudskom procesu, tokom suočavanja sa svedokom - saradnikom Nebojšom Joksovićem, optuženi Šarić je izjavio da "Joksović laže kako bi zaštitio Ranka Eskobara iz Nikšića", navode podgoričke Vijesti.
 
Kako saznaju Novosti, bio je blizak sa ubijenim Jovicom Vukotićem, vođom škaljarskog klana.
 
Kako je objavio Blic, Radošević je dovođen u vezu sa klanom Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.
 
Bio je poznat kao trgovac blindiranim automobilima. Jedno takvo vozilo pronađeno je u garaži Marka Miljkovića, desne ruke Veljka Belivuka, kojima se sudi za više ubistava i druga teška krivična dela.
  • Ns

    11.03.2023 15:15
    Policija samo hapsi likove koji su pretnja po druge kriminalce.
    Ispada opet da policija cuva kriminalce!
  • Naivni Novosađanin

    11.03.2023 14:42
    Znamo da imamo sposobnu policiju!
    Živim za dan kada će časni ljudi iz policije uraditi nešto kao i dve časne tužiteljke!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Evropa danas slavi Dan pobede nad fašizmom

U Evropi se danas, 8. maja obeležava Dan pobede nad fašizmom u znak sećanja na dan kada je 1945. stupila na snagu bezuslovna kapitulacija Nemačke u Drugom svetskom ratu.