SSP: Policija privela dve žene koje su samo želele da predaju Vučiću pismo

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je da je policija u Bosilegradu danas "protivzakonito" privela na informativni razgovor dve žene.
SSP: Policija privela dve žene koje su samo želele da predaju Vučiću pismo
Foto: 021.rs

One su, po navodima SSP, predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, tokom njegove posete tom mestu, htele da predaju pismo u kom optužuju lokalnu vlast za "teror".

Daniela Mihajlović i Miljana Stoiljković su, po navodima SSP, krenule iz Surdulice kako bi Vučiću predale pismo, ali ih je na izlazu iz tog mesta policija "zaustavila, pretresla i oduzela pismo".

"A onda su ih ponovo zaustavili u Bosilegradu, strpali ih u policijski auto i odveli u stanicu na informativni razgovor, pri čemu su obe žene protivzakonito lišene slobode i onemogućeno im je pravo na advokata", navela je poslanica SSP iz Niša, Jelena Milošević.
 
Zatražila je hitnu reakciju ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića, navodeći da "nikad više niti jedan građanin ne sme da bude šikaniran jer svoje mišljenje iznosi javno".
  • Pićuka

    11.03.2023 19:52
    Ima jedan film i čuvena scena . Radi se o ruskim logorima u Sibiru i kompoziciji voza, kvalifikovanih osuđenika, na putu do njega. Voz staje na neku stanicu i nesretnik iz vagona dovikuje nekom na stanici. " Javite drugu Staljinu , on siurno ne zna šta se radi." Možda nije korisno ali svakako ne šteti.
  • Hm

    11.03.2023 18:09
    Još većini nije jasno da živimo u državi bez svih osnovnih principa koji državu čine. Princip zatupi,zaglupi,osnaži patrijarhat,ubi svaku vrstu slobode misli,govora i života.Skoro pa robovi....
  • Mara

    11.03.2023 17:39
    Opreza nikad dosta
    A možda su teroristkinje? Nikada ne znate šta se sve može sakriti ispod suknje. Svaka pohvala policiji, što tako čuva našeg Predsednika

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija