Na najavljenom protestu u Beogradu na vodi pojavili se samo novinari

Do planiranog protesta vlasnika stanova u Beogradu na vodi, koji je bio najavljen za večeras u 20 časova, ipak nije došlo.
Na najavljenom protestu u Beogradu na vodi pojavili se samo novinari
Foto: 021.rs

Kako Danas saznaje, nije sigurno ko je medijima poslao informaciju o okupljanju koje nije ni bilo planirano.

Kako javlja novinar lista Danas, na zakazanoj lokaciji nije se pojavio niko od stanara, već samo nekoliko novinarskih ekipa i jedna policijska patrola.
Policijski službenik je istakao da nema informacija o najavljenom okupljanju.
 
Reporter Danasa je stupio u kontakt sa jednim od stanara ovog luksuznog naselja koji je istakao da je u pitanju bila "interna komunikacija putem viber grupe", kao i da nije siguran ko je medijima dostavio informaciju da se ikakvo okupljanje planira.
  • Boki

    12.03.2023 17:30
    U novogradnji kad kupiš stan je postojalo vreme garancije za otklanjanje nedostataka pri gradnji .Sve to piše u ugovoru o kupovini i precizira se na šta se odnosi. A to što neki kritikuju rad pumpi za ispumpavanje vode iz podruma i to pistoji u centru Beograda i to na primer na Terazijama u Hotel Moskvi ,Beogradskom dramskom itd.Beograd je ispresecan potocima i izvorima pa nije čudo da se pune podrumi vodom .Toga ima i u drugim gradovima Evrope .
  • Ćira

    12.03.2023 09:00
    Skup u Bgd na vodi
    Možda su stanare pozvali iz elektrodistribucije i rekli im o potrošnji el. energije za pumpe koje rade 24/7/365 na ispumpavanju vode iz garaža i podruma njihovih zgrada...?!
  • Ssy

    12.03.2023 07:15
    Ne žalim ih
    Verovatno je sve tačno u vezi loše gradnje, ali oni koji su kupili stanove sigurno su povezani sa režimom i ne smeju da idu protiv istog.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija