Određen pritvor maloletnici osumnjičenoj da je učestvovala u ubistvu Ranka Eskobara

Maloletnici, koja je uhapšena zajedno sa dvojicom osumnjičenih da su 9. marta na benzinskoj pumpi u Rušnju u Beogradu ubili Ranka Radoševića (54), poznatog i kao Ranko Eskobar, određen je pritvor.
Određen pritvor maloletnici osumnjičenoj da je učestvovala u ubistvu Ranka Eskobara
Foto: 021.rs
Ona je juče uhapšena i saslušana pred sudijom za maloletnike, dok će osumnjičeni S. Z. (28) i L. V. (26) sutra biti saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.
S. Z. i L. V. se sumnjiče da su 9. marta u jednom ugostiteljskom objektu u sklopu benzinske pumpe u Rušnju ispalili više hitaca u Radoševića koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.
Troje osumnjičenih terete za krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Srbija je jasna - Tajvan je Kina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom svečanog dočeka predsednika Kine Si Đinpinga da Beograd ima jasne stavove po pitanju kineskog teritorijalnog integriteta.