Đurđević Stamenkovski: SNS crta mete i članovima moje porodice, ispisuje svoj kraj

Predsednica Srpske stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je da su se na meti Srpske napredne stranke (SNS) našli i članovi njene porodice.
Đurđević Stamenkovski: SNS crta mete i članovima moje porodice, ispisuje svoj kraj
Foto: Beta/AP

Komentarišući plakate koji su danas izlepljeni u Beogradu, a na kojima se nalaze ona, Boško Obradović (Dveri) i Miloš Jovanović (Novi DSS) zajedno s Aljbinom Kurtijem, predsednica Zavetnika je kazala da je pre nekoliko dana upozorila da će generator političkog i propagandnog nasilja svoje jurišnike poslati "da nam pred kućama i ulazima crtaju mete i ispisuju grafite"

"Zapravo, Srpska napredna stranka ispisuje svoj kraj. Svesni su da građani prepoznaju državotvornu opoziciju kao prvu dobro i ozbiljno organizovanu alternativu ovoj vlasti. Očaj i histerija zbog pada rejtinga pretvorili su se u danonoćnu i besprizornu hajku protiv lidera državotvorne opozicije", ocenila je ona. 
Po njenim rečima, Aleksandar Vučić sve vreme polemiše s tačkama iz prošlosti, "pokušavajući da nas, kao mlade političare, poveže s događajima koji su se odvijali pre više od dve decenije". 
 
"Kada je oslobođen Kurti imala sam 11 godina, ali su Jovanov, Bakarec, Šormaz bili poodavno politički stasali, baš kao igrači iz Vučićevog propratnog folklora, Čeda Jovanović i Nenad Čanak", naglasila je Đurđević Stamenkovski. 
 
SNS je prevaziđena stranka, dodala je, "oni se isključivo bave događajima iz prošlosti, jer sebe ne vide u budućnosti". 
 
"Zbog toga što nećemo pod Vučićevu kapu, crtaće nam različite kape iznad glava", kazala je predsednica Zavetnika i dodala da su se na meti SNS-a našli i članovi njene porodice. 
 
"Plakati su zalepljeni ispred moje rodne kuće u Kaluđerici, u kojoj nakon smrti oca živi samo moja baka od 96 godina. Ispred zgrade u kojoj živim ispisan je uvredljiv grafit protiv mene, a plakati su izlepljeni i ispred radnje u kojoj radi moja majka, nedaleko od Beogradskog sajma", kazala je Milica Đurđević Stamenkovski.
  • Cole

    30.03.2023 23:29
    Narod je jedini ugrozen ali da ako niste dobri sa sns sektom a ona bas kontroliše pomaze finansira parama Gradjana onda da padaju glave ipak je rec o narko fazonu vladavine.. Mi smo jbn Meksiko unazadili nas i vratili u njihovo zlatno doba i u njihove naravno poznate 90te.
  • Mirko

    14.03.2023 08:19
    cerka stranka
    Ne ujeda se ruka koja te je pogurala preko cenzusa, ali to je samo deo zadatka. Ajde sad Vi lepo kod gazde u novi pokret, znaju svi ko vam je skupljao potpise za prosle izbore.
  • aleksandar

    14.03.2023 07:48
    3%
    će brzo postati 3.2 % pa će te onda videti strašnu milicu ....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.