Predsednik opštine Batočina pozvao navijače Zvezde "da stoci Lesoru presedne svaki minut u Beogradu"

Predsednik opštine Batočina Zdravko Mladenović pozvao je navijače Crvene zvezde da se obračunaju sa centrom košarkaškog kluba Partizan Matijasom Lesorom.
U objavi na Tviteru on je poručio da bi delije trebalo da se postaraju da "presedne svaki minut boravka u Beogradu", prenosi Nova.rs.
Mladenović je na svom Tviter nalogu @nijecolic, nakon utakmice između Partizana i Crvene zvezde, uputio apel navijačima crveno-belih, uz niz uvreda na račun centra KK Partizan.
Inače, ovaj nalog je deaktiviran.
 
"Apelujem na delije iz Beograda da posle ovog i ovakvog divljaštva stoke Lesora, da se potrude da mu presedne svaki minut boravka u Beogradu. Svašta sam video u KK i FK derbijima, ali ovakvo go**vno i divljaka još ne", napisao je Mladenović.
 
Kako piše Nova.rs, Mladenović je političku karijeru započeo u Srpskom pokretu obnove, čiji je odbornik bio u više navrata u skupštini opštine Batočina. Ostavku podnosi 2013. godine, a već 2016. godine biva nosilac liste Srpske napredne stranke na lokalnim izborima, da bi nakon završetka izbora bio izabran za predsednika opštine. Novi mandat dobio je 2020. godine.
 
Ovakvi ispadi nisu strani Mladenoviću, piše Nova.rs, i podseća da je u maju prošle godine on brutalno izvređao televiziju Nova S i novinarku Zlatiju Labović, nazivajući ih "klovnovima, izdajnicima, dezerterima i pojavom". Ovaj govor mržnje javnog funkcionera usledio je kao "reakcija" na prilog u jutarnjem programu, u kome je predstavnik opozicije kritikovao lokalnu vlast zbog rupa na putu, piše Nova.rs.
 
Podsetimo, nakon utakmice između Partizana i Crvene zvezde došlo je do incidenta kad je centar KK Partizan Matijas Lesor nasrnuo i udario centra crveno-belih Filipa Petruševa. Njihovo koškanje krenulo je na startu poslednje četvrtine, kada je posle zakucavanja Lesor je ušao prvi put u sukob sa Petruševim, nakon čega je umalo nastala opšta tuča na terenu.
  • Dejan

    23.03.2023 21:54
    SNS ovska bagra
  • V

    14.03.2023 13:57
    @Armagedon promasio poentu.... problem je u sns kadru a ne u utakmici ili grobarima i delijama. Ali vazno da se pljucne
  • Lex

    14.03.2023 12:51
    Svi koji su gledali derbi juce, shvatice i opravdati reci ovog coveka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija