Zaharova reagovala na Bastinu izjavu: Bolje da se srpski ministar izjasni protiv pritisaka na Srbiju

Srpski ministar privrede Rade Basta ima neko čudno razmišljanje, kada govori da Srbija treba da uvede sankcije Rusiji, izjavila je Marija Zaharova.
"Neki čudan stav: Amerika vrši pritisak na Srbiju, a srpski ministar poziva da se izađe sa stavom protiv Rusije. Možda bi bilo bolje da se srpski ministar odlučno izjasni protiv pritisaka na svoju zemlju?", navela je portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova na svom Telegram kanalu.
"Rusija je, za razliku od SAD, uvek poštovala Srbiju i njen narod. A poenta nije samo u istorijskoj istini, već u očiglednoj činjenici: uvođenjem sankcija Rusiji, pritisak SAD na Srbiju neće prestati, već će se samo pojačati", dodala je Zaharova, prenosi Sputnjik.
Ministar Basta zatražio je juče u saopštenju da se Vlada Srbije hitno izjasni o uvođenju sankcija Ruskoj Federaciji zbog, kako je naveo, agresije na Ukrajinu.
  • zztop

    14.03.2023 17:01
    Ono kad ti lupa čvrge portparolka ministarstva za gubljenje vremena i inostranih poslova ... i vučića je oprala zbog sedenja na maloj stolici kod trumpa onomad ko siroče ...
  • Zoran

    14.03.2023 15:58
    Nije nego
    Klupko se odmotava munjevito,svi stakori koji decenijama iz ilegale rovare za interese zapada morali su da istupe iz svojih rupa i da otvoreno napadnu Rusiju,sad barem znamo ko muti vodu . .
  • predrag

    14.03.2023 14:36
    Jogi Letač i ostali
    Mladi ste ljudi i ne pamtite druga vremena osim zadnje decenije gde je sve na prodaju. Samo korist ?!
    Nema koristi kada je pitanje da li je nesto ispravno ili ne, inace smo svi prostitutke.
    Cinjenica je da Ameri pola zemalja sveta kupuju, plate sve te Zelenske, Gvaide, Klicke, pa sve one sto su izazivali obojene revolucije, ukljucujuci Tijenanmen i SRJ...
    Tako su na ulici postavili svoje kvislinge i u Ukrajinu. Rusi, buduci da su neka super-sila sa 5000 atomskih glava, samo da ce da gledaju kako im NATO ulazi u Moskvu, tesko ..
    Inace ja sam zahvalan Rusima za ova ovde preostala radnicka i ljudska prava, obrazovanje, preostalo zdravstvo..da nije bilo Lenjina i tih komarada, ovde bi sve bilo "nehigijensko naselje" !!
    Treba znati to !!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija