VIDEO: Troje povređeno u sudaru kamiona na obilaznici oko Beograda, vatrogasci morali da seku vozilo

Tri osobe su povređene u sudaru kamiona koji se dogodio na obilaznici oko Beograda.
Jedna povređena osoba primljena je u centar za Hitnu pomoć VMA, dok su druge dve osobe prevezene u Urgentni centar.
"Primljen je pacijent povređen u sudaru dva kamiona. On je u teškom stanju, radi se o politraumi sa povredama glave i insuficijentnim disanjem, tako da je u toku dijagnostika. On se nalazi u hirurško-intenzivnoj nezi", kaže za RTS doktor Goran Pavlićević, glavni dežurni hirurg VMA.
 
Kako RTS nezvanično saznaje, postoji opasnost od curenja nepoznate materije iz boca koje su se nalazile u jednom od kamiona.
 
Do sudara je došlo jutros oko 6 sati na obilaznici oko Beograda između Straževice i kružnog toka u Resniku.
 
 
Na teren su izašle tri ekipe Hitne pomoći, a bila je neophodna i intervencija vatrogasaca-spasilaca koji su morali da seku lim kabine kako bi izvukli povređene.
 
Šta je uzrok ove nesreće znaće se nakon uviđaja.
 
Na tom delu puta otežan je saobraćaj, naizmenično se propuštaju vozila. Na terenu su pripadnici saobraćajne policije koji regulišu saobraćaj.

Teme

udes
  • DanéD

    16.03.2023 13:21
    Balkanski vozaci su fenomen nepostovanja i nepoznavanja saobracajnih propisa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.