Fon Kramon: Dogovor Srbije i Kosova jako dobra vest, nadam se brzoj primeni

Izvestiteljka Evropskog parlamenta za Kosovo Viola fon Kramon kaže da se nada da će doći do brze primene dogovora Srbije i Kosova u Ohridu.

Fon Kramon je na svom Tviter nalogu napisala da je dobra vest to što su se dve strane dogovorile oko implementacionog aneksa sporazuma o normalizaciji odnosa.

"To su stvarno dobre vesti. Srećna sam što ćemo znati više detalja o tome. Zaista se nadam da će doći do brze primene", napisala je Fon Kramon.

Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borel izjavio je sinoć u Ohridu, posle sastanka predednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Kosova Aljbina Kurtija, da su dve strane postigle dogovor o Implementacionom aneksu sporazuma o putu ka normalizaciji odnosa.
 
"Konačno, nakon 12 sati imamo dogovor kako da se sprovede sporazum koji su Srbija i Kosovo postigli 27. februara u Briselu", rekao je Borel.
  • heraklit

    20.03.2023 09:49
    gledajte
    pratite , učite zašto je Vučko najbolji ...
  • Pa

    20.03.2023 06:57
    Pa
    Pa kako kada je AV rekao da nije postignut dogovo masuci papirima! Ili ona ili AV lazu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.