Narodna stranka: SNS huligani napali naše prostorije u Beogradu

Narodna stranka saopštila je da su njene prostorije u beogradskoj opštini Mladenovac "napali SNS huligani" i pokušali da unakaze obeležja ispred prostorija.

U ovoj stranci su stava da je reč o "kukavičkom napadu" stranke koja pokušava da skrene pažnju sa "izdaje Kosova Metohije koje su svesni svi građani, kako Mladenovca tako i cele Srbije".

"Nikakvi sprejevi, ulja i boje ne mogu da prefarbaju izdaju Aleksandra Vučića niti njegov pristanak na otcepljenje 15 odsto državne teritorije, što nije učinio niko u istoriji Srbije. Istina da je Vučić počinio izdaju izbija iz svakog zida u Srbiji i ne može se zamazati niti prekrečiti nespretnom akcijom njegovih jurišnika", poručuju u Narodnoj stranci.

Ne preciziraju da li je slučaj prijavljen policiji.
 
"U slobodnoj Srbiji Vučiću i njegovoj raspojasanoj mafijaškoj družini biće suđeno i za nacionalnu izdaju i za kriminal i pljačku naroda", zaključuje se u saopštenju.
  • SNS

    20.03.2023 06:58
    BOT
    Putem za slobodu uz sendvić i kiselu vodu.
  • Pantaamon

    20.03.2023 06:46
    Nestajanje kao narod
    Ovo je još jedan čin ove vlasti da uništava kulturna nasleđa. To se zove brisanje istorije. Mi novosađani to jako dobro znamo, kako to bivši gradonačelnik sa svojom građevinskom kvazi elitom to radi. Ko briše istoriju pistojanja nekog naroda, briše taj narod. Možda će u budućnosti neki stranac napisati knjigu "Srbijanski rečnik". Kao što je Miodrag Pavić "Hazardski rečnik". Nadamo se da će ovo duvljaštvo prestat.
  • Перун

    19.03.2023 23:55
    Башибозлук Вучићев спреман је на све начине издају да сакрије.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.