Upravnik pozorišta Boško Buha nakon sastanka sa premijerkom: Ostajemo na Trgu republike

Upravnik pozorišta "Boško Buha" Igor Bojović izjavio je danas posle sastanka sa premijerkom Srbije Anom Brnabić da to pozorište ostaje na Trgu republike.
Upravnik pozorišta Boško Buha nakon sastanka sa premijerkom: Ostajemo na Trgu republike
Foto: Pixabay
"Ostajemo na svojoj adresi, na Trgu republike 3. Nema selidbe u Beograd na vodi", rekao je Bojović za Nova.rs, posle dvosatnog razgovora sa premijerkom u Vladi Srbije.
On je dodao da je zadovoljan sastankom kojem su prisustvovali i predstavnik Upravnog odbora Radivoje Dinulović, glumica Slobodanka Boba Latinović i pravnica Nada Baša.
Dinulović je rekao da je premijeka bila odsečna u stavu da će sve biti rešeno u najskorijem roku, "možda već sutra" i da njen kabinet već radi na tome.
 
"Predložila je dva moguća puta za razrešenje problema, i oba su, po mom stavu, ispravna. Glavno pitanje, koje sad treba razrešiti, jeste kako da se imovinsko-pravni šum razreši, odnosno kako da se utvrdi šta je prostor koji je u vlasništvu Grada Beograda, a šta je u privatnom vlasništvu", rekao je Dinulović za Nova.rs.
 
Zaposleni u pozorištu Boško Buha u ponedeljak su na konferenciji za novinare izrazili želju da pozorište ostane na Trgu i da se ne seli u Beograd na vodi i pozvali nadležne da što pre reše imovinske probleme koji koče rekonstrukciju pozorišta.
  • ALEKSANDRA

    24.03.2023 15:15
    Privatizacija
    Hteli ste privatizaciju.Sad izvolite
  • E

    24.03.2023 07:40
    E
    E nasli ste skim cete razgovarati i dogovarati! Lazu cim zinu! Ima davas izdriblaju kao i ceo narod!!! To su bre barabe i prevaranti pri izdisaju koji grabe i ciste sve pred bezanijom!!!
  • Kako

    24.03.2023 05:42
    Vam ovo izgleda
    Pobeda ili poraz beogradskog glumista! Valjda to glumiste - najbolje zna! Da li je to bilo Projekat za "hleba i igara" - "za nasu decu!"
    Ne bi to bilo tako strasno i porazno da neko veoma ozbiljno zna da Srbija nekaznjeno ubija svoju - sopstvenu decu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija