Vučević: Agresija NATO najnepravedniji rat koji je ikada vođen

Ministar odbrane Srbije Miloš Vučević, ocenio je danas, na 24. godišnjicu početka NATO agresije na Saveznu republiku Jugoslaviju (SRJ), da je to bio "najnepravedniji rat koji je ikada vođen".
Vučević: Agresija NATO najnepravedniji rat koji je ikada vođen
Foto: 021.rs
Vučević je u Valjevu, na polaganju zakletve vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka, rekao da je agresija NATO bila "protivpravna i nemoralna".
"Devetnaest najmoćnijih država sveta napalo je i na naš narod izručilo 22.000 tona projektila. U najnepravednijem ratu koji je ikada vođen, naš narod je pokazao da je dostojan svojih časnih predaka, a naša vojska je uspela da očuva svoje borbene potencijale. Velika zasluga za to pripadala je upravo vojnicima koji su tada služili vojni rok", naveo je Vučević, prenelo je Ministarstvo odbrane.
Zakletvu u valjevskoj kasarni "Vojvoda Živojin Mišić" danas su položili vojnici martovske generacije i slušaoci Kursa za rezervne oficire.
  • Boban

    25.03.2023 08:03
    Boban
    A gdesi ti bio majstore 99? Ja kao cela moja grneracija mobilisani i pravac Kosovo! Dosta ih je poginulo i dosta ranjeno kao i ja! Mrsss
  • ggg

    24.03.2023 21:47
    kad ti kazes!
  • Od Mene

    24.03.2023 20:09
    Tebi
    Nepravedan rat koji su izazvali dunsteri i nepravedna predaja Kosova i Metohije koje su isto izazvali Dunsteri,zarad punih džepova istih tih Dunstera.
    Nekima bombardovanje,pune dunstflaše je donelo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija