FOTO: Širom Kraljeva poruke Vučiću pred miting - "AoVde nisi dobrošao" i "Plaćaš da te vole"

Na svim kraljevačkim mostovima i po celom gradu od jutros stoje poruke o najavljenoj poseti Aleksandra Vučića Kraljevu sledećeg petka, 31. marta.
Kako je saopštio Lokalni front, a može se videti i na fotografijama, u pitanju su natpisi "AoVde nisi dobrošao", "Plaćaš da te vole" i "Nepokoreni grad".
"Njegova podrška u Kraljevo stiže kad i on - AVtobusima. Kupljena, ucenjena i nevesela, plaćena našim parama. Jasna nam je i svrha te predstave, ali mi govorimo ono što stvarni ljudi ovog grada misle, ne pristajući da budu publika koja aplaudira. Ovo je naš grad, ostaje nepokoren. I ne, nisi dobrodošao", saopštili su iz Lokalnog fronta.
 
Pre desetak dana, kako navodi Lokalni front, pojavile su se "ulaznice" za Vučićev miting pod nazivom "Srbija sanja i snove ostvaruje", a koji će se održati 31. marta u Hali sportova u Kraljevu.
 
 
"Zanimljivo je da svaka ulaznica ima serijski broj. Kako smo saznali, svaka će se pojedinčano podeliti pod imenom i prezimenom, a na ulazu u Halu će morati da se pokaže, i onda evidentira serijski broj", navodi se u saopštenju.
 
  • Zvoncek

    31.03.2023 11:55
    Bravo za Kraljevo,samo napred.
    Nadam se da cete biti primer svim gradovima u Srbiji.
    Moja podrska!
  • pepa

    29.03.2023 09:51
    Tooooo
    Idemo, Kraljevo!
  • 002211

    27.03.2023 13:58
    Bravo, Kraljevčani!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija