FOTO: Ovo je osumnjičeni za zlostavljanje deteta i supruge, policija traži informacije o njemu

Policija traga za tridesetosmogodišnjim Urošem Pašajlićem iz Beograda zbog nasilja u porodici, zapuštanja i zlostavljanja maloletnog lica i kršenja porodičnih obaveza.
"Molimo građane da, ukoliko ga prepoznaju sa fotografije, ili imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju, obaveste policiju na broj telefona 192 ili 011/2751-630", kaže MUP u saopštenju.
Ovaj Beograđanin je osumnjičen da je zlostavljao maloletnu ćerku i nevenčanu suprugu. Policija je, posle prijave nevenčane supruge, u stanu u Mirijevu pronašla osmogodišnju devojčicu koja je odmah upućena na lekarske preglede i smeštena u Dom za nezbrinutu decu.
Tužilaštvo je na svom sajtu navelo da je devojčica potom prebačena u dečiju kliniku na preglede "budući da je konstatovano da je dete neuhranjeno i zapušteno".
 
"Do sada je tužilaštvo došlo do saznanja da je devojčica odlukom suda poverena na staranje ocu, s obzirom da je majka ranije bila zavisnik i da je utvrđeno da je otac podoban roditelj", navelo je tužilaštvo.
 
Centar za socijalni rad Beograd, odeljenje Zvezdara, naveo je, povodom slučaja zanemarivanja devojčice, da su po njenom rođenju pokrenuli postupak lišavanja roditeljskih prava oba roditelja, ali da je sud kasnije doneo odluku da se o detetu stara otac.
  • Struka

    28.03.2023 17:01
    Sud odlučio na osnovu vestacenja,i sta sad Kaze sud i vestak?
  • Predrag

    28.03.2023 14:38
    A kamere za propoznavanje lica
    rade izgleda i u funkciji su za slanje plavih koverata narodu na ulici samo kad narod izađe na ulici da nešto protestuje .

  • zx

    28.03.2023 13:51
    @Branislav
    Jesi li pročitao tekst? CSR je tražio da se oba roditelja loše roditeljskih prava! Sud odlučio da poveri dete ocu!
    Da li je tvoje obrazovanje toliko skromno da ne znaš da je CSR dužan da postupi po presudi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Srbija je jasna - Tajvan je Kina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom svečanog dočeka predsednika Kine Si Đinpinga da Beograd ima jasne stavove po pitanju kineskog teritorijalnog integriteta.