Pajtić: Samo u Srbiji policija zbog bahate vožnje hapsi auto, umesto vozača

Profesor Pravnog fakulteta u Novom Sadu Bojan Pajić rekao je da je policija u Srbiji jedina na svetu koja je zbog nasilne i bahate vožnje uhapsila auto, umesto vozača.
Pajtić: Samo u Srbiji policija zbog bahate vožnje hapsi auto, umesto vozača
Foto: 021.rs
"Srpska policija je jedina na svetu koja je zbog nasilne i bahate vožnje uhapsila auto, umesto vozača. Jedan kumić je povredio dve žene "meklarenom", drugi ludovao "lamborginijem". Kad bi svi kumići prodali vozne parkove, mogli bi da otplate spoljni dug Srbije", napisao je on na Tviteru.
On je reagovao na to što je saobraćajna policija oduzela automobil marke lamborgini, a za N1 je potvrđeno da je to automobil Uroša Panića, koji je bahato vozio i sve to snimio i objavio na društvenim mrežama. 
Narodni poslanik iz stranke "Zajedno" Đorđe Miketić izjavio je da su "pošto policija ne sme", oni podneli "krivičnu prijavu protiv kumića, Uroša Panića, za nasilničku vožnju".
 
Miketić je naveo da je policija ponovo ponižena i da joj je "naređeno da Uroša Panića, sina Petra Panića, Vučićevog kuma, ne smeju da hapse za nasilničku vožnju kojom se hvali na svom profilu na društvenim mrežama".
 
On je dodao da ovo znači ruganje pravdi i zakonu, brutalno ruganje svim građanima Srbije koji poštuju zakon, "dok kumići i kumovi, sinovi tajkuna i direktori preduzeća divljaju po našim ulicama, pijani izazivaju nesreće, gaze ljude na pešačkim prelazima i naplatnim rampama i prolaze bez ikakve kazne".
  • Regode

    29.03.2023 10:09
    Amnezija
    Pajtić zaboravio kakvi su gradovi oni bili. Makar kao i ovi. Auto je uhapšen jer ima veštačku inteligenciju i lošu narav. Mali nije ništa kriv.
  • Cupko

    29.03.2023 08:18
    Sta ih je po Srbiji koji su pregazili osobe i nikada nisu odgovarali za to. Pa bitisu na razlicitim funkcijama i jos se ne zaustavljaju ....
  • Nimbus

    29.03.2023 06:57
    @Dex
    "Secamo se Pajticu kako si vladao. Nikad vise zapamti"
    Ja se ne secam. Sta je tako strasno bilo? Molim te objasni nam svima. Ajde.
    "100 puta izgovorena la postaje istina" - Goebbels.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija