Bivši pripadnik kosovske policije uhapšen na prelazu Jarinje

Bivši kosovski policajac M. J, pripadnik srpske zajednice na Kosovu, uhapšen je na prelazu Jarinje, dok se sa suprugom i dvoje dece vraćao iz Raške u Leposavić.
Bivši pripadnik kosovske policije uhapšen na prelazu Jarinje
Foto: Pixabay
Supruga uhapšenog, koja nije želela da joj se spominje ime, rekla je za Kosovo online da im je nakon pregleda dokumenata na administrativnom prelazu Jarinje prilikom izlaska sa Kosova rečeno da nešto nije u redu, ali im je dozvoljeno da nastave putovanje.
Prilikom povratka, na Jarinju su ih najpre držali sat i po vremena zbog navodne procedure i ispravke greške.
Žena je, sa dvoje dece, morala da čeka u automobilu i, kako kaže, videla je u jednom trenutku kako kosovski policajci, naoružani dugim cevima, njenom mužu stavljaju lisice na ruke i odvoze ga u pravcu Severne Mitrovice.
 
M. J. je napustio službu prošle godine, kada i svi ostali policajci Srbi na severu Kosova.
  • Cicka

    29.03.2023 07:01
    Odmah obavestiti gospodina Dereka Šolea preporucenim pismom da zna sta se desava i u vezi svakog obijanja Srpskih kuca i bilo cega ovo sto oni rade oni izigravaju njega i njegov napor za normalizacijom odnosa . Nista obe ekselencije nista Eskobar direktno gospodinu Derek Šoleu i to svaki put da ne ispadne da nismo rekli , ne cita gospodin Derek Srpske novine a mozda ostali smatraju da je to normalno i da ovo sto se radi na KiM prema Srbima ne podpada u proterivanje Srba i uterivanje straha u Srbe i ostale . Niko ne sme da zivi sa strahom nigde a to moze samo drzava da obezbedi ova lazna drzava to ne ume da obezbedi a pre bi se reklo da radi namerno sve stvari , sve odobrava i podstice ne bi li sve Srbe proterala , da im se smuci zivot , ako to ne vide ekselencije onda je gospodin Derek Šole dzaba prevalio onoliki put a trazio je normalizaciju odnosa pored ostalog , ovo nisu normalni odnosi izmedju naroda u laznoj drzavi Kosovo . Mozda da dodje ponovo gospodin Šole , neka se sastane i sa Rusima ali ovde kod nas ne u laznoj drzavi .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.