Novinarka Žaklina Tatalović dobila pretnje smrću, UNS traži da se nađu počinioci

Udruženje novinara Srbije pozvalo je Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal da utvrdi ko stoji iza pretnji upućenih preko društvenih mreža novinarki N1 Žaklini Tatalović.
Udruženje je saopštilo da su sa profila "Alma Begović" i "Sabo Zoltan" novinarki N1 pre nekoliko dana upućene pretnje smrću i uvrede na račun njenog rada. 
"UNS osuđuje preteće poruke koje je novinarka N1 Žaklina Tatalović dobila preko društvenih mreža i traži da Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal otkrije ko stoji iza zastrašivanja i uvreda novinarke i pokrene postupak protiv osoba koje stoje iza pretnji", stoji u saopštenju. 
Udruženje je navelo i da je novinarka N1 policiji prijavila da joj je prećeno smrću. 
  • Mikica

    30.03.2023 17:39
    Mikica
    Podrska Zake,mogu samo da krekecu i nista vise! Zaomije sto pola gradjana necuje,tvoja istrazivanja,pitanja,odgovore...AV bi ljosnuo za manje od mesec dana!!! Podrska!!!
  • Veteran

    30.03.2023 10:18
    Žaki, ne smeju da te taknu, mu..a su im zavrnuta i ne smeju da rade ono što su radili, mogu samo da zastrašuju.

    Samo ignore i - pun gas!
  • Jovo

    30.03.2023 09:21
    Ko
    Sme da preti žaklini pa ona Vučka ućutkuje i prekida i ismeva ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija