Velika tuga u Čačku, preminuo mladi fudbaler Stefan Lazić

Dvadesetogodišnji fudbaler iz Čačka Stefan Lazić preminuo je posle teške bolesti.
To je saopštio njegov klub Borac.
 
Njemu je bezbrižno detinjstvo i karijeru prekinuo maligni mezenhimalni tumor na potkolenici koji je dijagnostifikovan 2016. godine.
Posle niza analiza, situacija se dodatno iskomplikovala nakon preloma potkolenice na treningu FK Crvena zvezda gde je bio na probi 2017. godine.
U akciju prikupljanja novca za njegovo lečenje tada su se uključili mnogi, na čemu su i sam Stefan i njegova porodica izrazili veliku zahvalnost svima koji su na neki način pomogli.
 
 
Od mladog fudbalera se oprostio i Sindikat Profesionalnih Fudbalera Nezavisnost.
 
"Kada su bivši igrači FK Borac i FK Jagodina štrajkovali građu u Čačku, Stefan je došao da ih poseti i da im pruži podršku. Počivaj u miru Stefane, Bog neka ti nastani dušu u raj", objavili su na fejsbuku.

Teme

smrt
  • Dejan

    30.03.2023 21:49
    Srb
    Srbisan vam je dao na opciju da sami odlucujete o zdravlju svog deteta, sistemacki pregledi su ukinuti odavno. Naravno svaka neuka majka kaze za svoje dete da je zdravo i ono sa nekim papiricem uz osmeh to donosi u skolu. Šum na srcu ( predkomora zaslitak ostao otvoren), ne primecen problem i evo sad rezulrata ! Gubimo kosowe,gubimo srbe,jos jedna od takitika samounistenja...
  • Pera

    30.03.2023 19:18
    Tuga do neba
    Jos jedna zrtva vucica i njegovih nato sefova
  • Djeki

    30.03.2023 18:59
    NS
    Tuga

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.